Telefon: (+40) 241 624 141 | Fax: (+40) 241 624 040 | Mobil: (+40) 720 300 314 ; (+40) 751 088 088
logo

Hotel Plutitor Serano
Excursii si croaziere in Delta Dunarii


Croaziere Delta Dunarii All Inclusive
Evenimente si petreceri private
Excursii Delta Dunarii
Team building
Birdwatching
Trasee si circuite
O experienta de neuitat in inima naturii!

Team building


  Team building Delta Dunarii        

   HOTEL PLUTITOR SERANO****   

 

 OBIECTIVE:

 

  • identificarea abilitatilor personale in conditii de competitie
  • luarea de decizii in rezolvarea problemelor
  • identificarea abilitatilor de conducere 

 

ACTIVITATI DE TEAM BUILDING 

 

1.    PROGRAM DE SUPRAVIETUIRE: grupul va fi impartit in doua echipe care vor fi dotate,fiecare cu : doua veste de salvare, 1 colac, bidoane de plastic, toporisca, cutit, funie. Echipele vor fi lasate in mijlocul naturii iar scopul concursului va fi acela de a-si construi o pluta de salvare care va transporta un reprezentant al grupului la baza pentru a solicita salvarea celorlalti membri.
 

 

2.    PROGRAM DE MODA MEDIEVALA: grupul va fi impartit in doua echipe care vor fi dotate, fiecare cu: material, ata, ace, foarfece, poze de referinta. Scopul concursului ese acela de a crea vestimentatia tipica epocii medievale. Prezentarea creatiilor va fi facuta de catre modelele grupului si prezentata de catre lider.
 
3.  PROGRAM DESCOPERIREA DELTEI: este conceput ca o competitie intre mai multe echipe, avand ca scop gasirea unor obiective, dispuse in diferite zone pe traseul stabilit, cum ar fi: lacuri, canale, campuri de nuferi, insule avand coordonate mai mult sau mai putin precise pe harta.
 
4.    PROGRAM FOTO: grupul se va imparti in doua echipe (echipa compusa din 4 membri) care vor avea ca si obiectiv fotografierea unor imagini impuse de catre coordonator:
 
 

DENUMIRE FOTOGRAFIE

PUNCTAJ

PORTRET LOCALNIC

6

IMAGINE REFLECTATA IN APA

5

ANIMAL

6

FLORA

6

INSECTE

5

PASARI

6

PESTE PROASPAT

6

RASARIT DE SOARE

5

IMAGINE AMUZANTA

5

PEISAJ

5

VAPOR

5

SPIRITUL DE ECHIPA (COLABORAREA IN CADRUL ECHIPEI DUMNEAVOASTRA)

5

GLAMOUR (SERATA / PETRECERE)

10

PESCAR BEAT

5

POZA ARTISTICA (CREATIVITATE)

5

SUBIECT IN MISCARE

5

CEL MAI REUSIT KARAOKE

10

Pentru a rezolva tema unui joc participanţii sunt obligaţi să colaboreze. Asta presupune înţelegerea de către ceilalţi a putinţelor şi neputinţelor, a tăriilor şi slăbiciunilor fiecărui participant. Orice plan pentru rezolvarea problemei pusă de joc trebuie adaptat la specificul şi capacitatea echipei. În acest scop participanţii sunt nevoiţi să comunice între ei, să se implice în ceea ce se petrece şi să lucreze împreună ca o echipă. Faţă de viaţa obişnuită din societate, unde e atâta desbinare, neînţelegere, conflicte şi competiţie, aceste jocuri atrag participanţii să stabilească legături, să pornească discuţii, să interacţioneze. În cursul discutării activităţii şi descifrării experienţei, jucătorii vor fi îndrumaţi să găsească asemănări cu situaţiile din viaţa lor obişnuită.

 

Buna comunicare este una din necesităţile – şi capacităţile – esenţiale pentru formarea spiritului de echipă şi succesul activităţii comune. Diversele jocuri educative folosite pentru Teambuilding impun participanţilor să se exprime (şi să asculte) în toate modurile: verbal şi ne-verbale.

 

Încrederea înseamnă să te bazezi pe caracterul ori puterea cuiva, ori pe adevărul susţinut de cineva sau ceva. Numeroase instituţii şi obiceiuri ale societăţii învaţă tinerii şi adulţii să nu aibă încredere unul în altul: “ăla e periculos”, sau “e hoţ”, sau “ăştia au păduchi”, sau “n-ai voie să te joci cu el” şamd. Extremele strică: nu e bine nici să te încrezi orbeşte în cineva, căci poţi deveni uşor victima unui escroc, nici să fii permanent suspicios, aceasta fiind tot un semn de boală.

 

Jocurile de încredere îndeamnă participanţii la asociere şi interacţiune, evidenţiind realizarea succesului cu ajutorul cooperării. Pentru a fi în siguranţă în cursul jocurilor de colaborare, elevii vor depinde unii de alţii. Ca să reuşească, participanţii vor fi nevoiţi să aibă încredere unul în altul. Pentru mulţi jucători, această condiţie poate fi greu de acceptat. Când ne încredem în altcineva, ne expunem pericolului de a avea dezamăgiri, de a fi răniţi corporal sau emoţional. Unele jocuri impun ca jucătorii să devină salvatorii colegilor lor.